EASYcare

Met EASYcare is uw wagen maximaal gedekt en kunt u genieten van zorgeloos rijgenot tot 6 jaar of 180.000 kilometer.

Wat biedt het EASYcare contract u ? (1)

  • De tenlasteneming, onderdelen en werkuren, van alle interventies aan mechanische, elektrische en elektronische storingen (excl. slijtageonderdelen) na de contractuele waarborgperiode. (2)
  • Het onderhoud: alle onderhoudsbeurten die de constructeur aanbeveelt en die vermeld zijn in uw onderhoudsboekje (excl. slijtageonderdelen).
  • De slijtageprestaties: de vervanging en herstelling van de slijtageonderdelen (wisserbladen, schokdempers, remblokjes en -schijven, enz., behalve de banden).
  • Bijstand 24h/24 en 7d/7 in geval van een immobiliserende panne onveral in Europa. (3)

EASYcare is geldig voor particulier en professional. Dit contract kunt u afsluiten tot 12 maanden na de aankoop van uw wagen.(3) Bovendien kunt u uw contract aanpassen wanneer u maar wilt.

Tarieven (4)

 

Het product My Warranty wordt uitsluitend tegen contante betaling verkocht, behalve in geval van financiering van uw nieuwe wagen (formule EASYdeal). In dat geval kan zijn prijs worden opgenomen in de financiering van uw nieuwe wagen en dan maandelijks worden afbetaald. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie over de formule EASYdeal, die de financiering van uw wagen combineert met een servicecontract.

Deze prijzen zijn BTW inbegrepen en gelden tot 60 maanden of 100.000 kilometer, ten einde na de eerste van de twee behaalde onderschreven termijnen. Om de prijzen te kennen na deze duur en dit aantal kilometers, raadpleeg uw dealer.

 

(1) Raadpleeg de Contractuele Algemene Voorwaarden voor de exacte omvang van de dekking van de servicecontracten My Revision, My Warranty en EASYcare.
(2) De contractuele waarborg vermindert in niets de rechten die de consument toekomen vanuit de opgelegde nationale bepalingen.
(3) Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de details van de betrokken landen.
(4) De tarieven zijn gewaarborgd in België vanaf 01/09/2016. Dacia behoudt zich het recht voor wijzigingen door te voeren zonder voorafgaand bericht.