Zichtbaarheid

Uw wisserbladen moeten in perfecte staat zijn om een optimale zichtbaarheid te garanderen. Sla ze gade en vervang ze regelmatig om ieders veiligheid te verzekeren!

Of ze nu stilstaan in uw warme garage of in beweging zijn in de meest uiteenlopende weersomstandigheden, uw wisserbladen zijn het hele jaar door onderhevig aan externe invloeden: temperatuurverschillen, uv-stralen, zuurstof in de lucht...

Let dus op de eerste tekenen van slijtage: een slecht gewiste voor- of achterruit, een hoger risico op verblinding, een waas op de ruit wanneer de ruitenwissers worden gebruikt, enz. In bepaalde gevallen maken ze ook lawaai of werken de ruitenwissers met horten en stoten. Versleten wisserbladen kunnen ook krassen maken op uw voorruit!

Bij de technische keuring wordt ook gekeken naar uw ruitenwisserbladen. Wacht niet tot de eerste symptomen zich voordoen of tot ze echt versleten zijn om ze te laten controleren of vervangen in onze werkplaats.

Om vervuiling van uw wisserbladen te voorkomen, kunt u ze reinigen met een doek en ruitenreiniger of met een natte spons.

Door uw ruitenwissers elk jaar te laten vervangen, verzekert u een optimale zichtbaarheid in alle omstandigheden.

Dacia biedt twee formules op maat:

- om beide ruitenwissers te laten vervangen door originele onderdelen.

- om de ruitenwisser van uw achterruit te laten vervangen door een origineel onderdeel.