Voorruit

Wees aandachtig voor uw voorruit! Een voorruit in goede staat is essentieel voor uw rijcomfort.
Daarom biedt Dacia u oplossingen op maat in geval van impacts en barsten.

Naargelang uw behoeften biedt Dacia de keuze uit twee oplossingen:

- Bij impacts en barsten van minder dan 4 centimeter (grootte van een 2 euro muntstuk) die zich op meer dan 4 centimeter van de rand bevinden en het zicht van de bestuurder niet hinderen, kunt u uw voorruit in minder dan een uur laten herstellen voor de prijs van € 65 inclusief btw.

- In andere gevallen biedt Dacia u de mogelijkheid om uw voorruit in een van onze werkplaatsen te laten vervangen voor een forfait van € 399 inclusief onderdelen, werkuren en btw

Bovenop die aantrekkelijke prijzen verzekert Dacia het exclusieve gebruik van originele onderdelen om uw veiligheid te verzekeren.

Met onze voorruitgarantie wordt elke herstelling van latere impacts aan dezelfde ruit bovendien gratis uitgevoerd.

 

Om ernstigere problemen te voorkomen, laat u uw voorruit best zo snel mogelijk herstellen bij lichte schade of vervangen bij grotere beschadigingen.
Weet dat ook zijruiten en de achterruit bij schade moeten worden vervangen.

Ontdooi uw ruiten bij koud weer nooit met warm water. De ideale oplossing bestaat erin om de ruit op te warmen door middel van de interieurverwarming. Om aangevroren ruiten te vermijden, kunt u uw voorruit 's nachts afdekken: zo wint u elke ochtend waardevolle minuten.
Controleer uw verzekeringscontract: voorruitherstellingen zijn vaak gedekt onder de sectie 'glasbreuk'.

Om u op elk moment te laten genieten van een optimaal zicht op de weg, biedt Dacia u diverse herstellings- of vervangingsformules voor uw voorruit:

- Herstelling met harsinjectie (conform de criteria bepaald door de geldende wetgeving): € 65 incl. btw

- Vervanging van de voorruit: € 399 incl. btw