Terug naar de startpagina van Lodgy

Dacia Lodgy

Introductie Terug naar de startpagina van Lodgy

Uitrusting

Média Nav sur Dacia Lodgy

MEDIA NAV Evolution Multimediasysteem

Ons MEDIA NAV Evolution multimediasysteem is nog eenvoudiger en nog intuïtiever, met een aantal nieuwe functies: verkeersinfo, veiligheidssignalen of connectiviteit met compatibele smartphone apps.

Verder profiteert u ook van zijn uitrusting die hem zo succesvol maakt: 7" (18 cm) touchscreen, GPS navigatie, telefoon, radio, media,... En met de Bluetooth® verbinding kan u handenvrij bellen, uw muziek via audiostreaming beluisteren of toestellen aansluiten via de jack- en USB-aansluitingen.

Motorisations Dacia Lodgy

Dacia Lodgy biedt nog een tweede multimediasysteem, de Dacia-Plug&Radio, bestaande uit een nieuwe radio met groot scherm en bediening aan het stuur, een mp3-compatibele cd-speler, USB- en Jack-aansluitingen in het dashboard en Bluetooth®-technologie.

Lodgy is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor. Aan dieselzijde krijgen de versies dCi 90 en 110 het label Dacia eco² dat garant staat voor een laag verbruik (minder dan 5 l/100 km) en lage CO2 -uitstoot (109 g/km voor de 1.5 dCi 90 pk en 116 g/km voor de 1.5 dCi 110 pk). Aan benzinezijde verenigt de nieuwe TCe 115* turbobenzinemotor met directe injectie de allerbeste benzinetechnologieën uit de Renault Groep die werden ingewijd door Mégane en Scénic.

 

* later beschikbaar