Terug naar de startpagina van Duster

Dacia Duster Duster

Alles over Terug naar de startpagina van Duster

Betrouwbaarheid en veiligheid

3 jaar of 100 000 km garantie
Alles is duidelijk.

Met Dacia Duster is betrouwbaarheid geen loze term. Elke passagier geniet een volledige uitrusting om een optimale veiligheid te verzekeren. De robuuste en betrouwbare Duster krijgt 3 jaar of 100 000 km garantie. En omdat hij ontwikkeld is om lang mee te gaan, zal hij er lang als nieuw blijven uitzien!

Verstevigde koetswerkstructuur

Zijn versterkte koetswerkstructuur verzekert de inzittenden een uitmuntende bescherming in alle omstandigheden.

In de hoogte verstelbare bestuurderszetel

De in de hoogte verstelbare bestuurdersplaats biedt een serener rijgedrag en een groter anticiperingsvermogen. Die verbetering is te danken aan het Pack Moduleerbaarheid met de in de hoogte verstelbare veiligheidsgordel en zetel en de 1/3-2/3 neerklapbare achterbank.

Bestuurdersairbag

Frontale airbag vooraan.

Uitschakelbare passagiersairbag

Als u op de voorste passagierszetel een kinderzitje wenst te installeren, denk er dan aan om de passagiersairbag uit te schakelen. Een eenvoudig gebaar voor een maximale veiligheid.

Frontale en laterale airbags

Standaard op alle versies

ABS met remhulpsysteem

Samen met het ABS-systeem, dat voorkomt dat de wielen blokkeren, zorgt het remhulpsysteem ervoor dat de wagen bij forse remmanoeuvres zijn traject aanhoudt en dat de remafstand tot het minimum wordt beperkt.

ESC

Het ESC-systeem (Electronic Stability Control), ook elektronische stabiliteitsregeling genoemd, is een actief antislipsysteem dat de auto onder controle helpt te houden.