Terug naar de startpagina van Dokker

Dacia Dokker

Introductie Terug naar de startpagina van Dokker

Uitrusting

Als optie biedt Dokker de jongste nieuwigheden uit het Dacia-gamma:

1) het multimediasysteem MEDIA NAV. Dat omvat een radio, aansluitingen voor mobiele muziekdragers, Bluetooth®-telefonie en navigatie met een touchscreen van 7 duim (18 cm). Alles voor een intuïtief gebruik tegen een onklopbare prijs. Meer weten over het MEDIA NAV-systeem van Dacia

2) de Dacia-Plug&Radio, bestaande uit een nieuwe radio met groot scherm en bediening aan het stuur, een mp3-speler, USB- en Jack-aansluitingen in het dashboard en Bluetooth®-technologie.

Ook andere nieuwigheden uit het Dacia-gamma, zoals de snelheidsbegrenzer en de parkeersensoren, zijn verkrijgbaar op Dokker.

Dokker biedt ook keuze uit een compleet gamma benzine- en dieselmotoren. Aan benzinezijde biedt Dokker de rechtstreeks ingespoten de 1.6 van de Renault-groep, en die 85 pk aan een beperkt verbruik koppelt. De 1.5 dCi-turbodieselmotoren met 75 pk en 90 pk, die allebei het Dacia eco2-label kregen, blinken uit door hun zuinigheid en lage CO2-uitstoot (minder dan 120 g/km). Deze polyvalente en moderne krachtbronnen verleiden door hun dagelijks gebruikscomfort.