Financiering voor professionelen

EENVOUDIGE, GEMAKKELIJKE EN EFFICIËNTE FINANCIERINGEN.

Dacia biedt u via haar financiële dochteronderneming financieringsmogelijkheden aan om in alle eenvoud uw wagen aan te kopen.

Uw verdeler zal u raadplegen over uw nieuwe wagen, alsook over de financieringsmogelijkheden en de diensten die het best aangepast zijn aan uw situatie en uw noden. We doen er alles voor om te behoren tot de meest competitieven in de bank – en automobielsector om u aldus het beste aanbod te kunnen doen. 

VERHUUR OP LANGE TERMMIJN, DE ALL-IN OPLOSSING.

Wat is het?

Het is een huurcontract waarvan de huurprijs afhangt van de looptijd en het gereden aantal kilometers. Beide worden vooraf vastgelegd. De huurprijs houdt rekening met de aankoop- en herverkoopwaarde van het voertuig en het rentepercentage van de financiering. De huur omvat automatisch ook een aantal diensten waaraan u nog bijkomende diensten kunt toevoegen.

 

De voordelen van verhuur op lange termijn

Met de verhuur op lange termijn bent u verlost van de problemen i.v.m. de aankoop, de herverkoop en het gebruik van het voertuig en kunt u zich concentreren op uw eigen professionele activiteiten. Bovendien betaalt u enkel voor het werkelijke gebruik van uw wagen. De formule heeft ook tal van fiscale en financiële voordelen: geen voorfinanciering van de btw, behoud van kapitaal en kredietlijnen bij de bank, facturen worden op de resultatenrekening geboekt als huurkosten, enz.

 

De diensten

Bij de verhuur op lange termijn kan een onderscheid worden gemaakt tussen diensten die automatisch inbegrepen zijn, en optionele diensten.

• Zijn over het algemeen inbegrepen: de financiële huur, de verzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, materiële schade en rechtsbijstand), het onderhoud en de herstellingen, de verkeersbelasting, het beheer van het wagenpark en 24 uur op 24 pechverhelping.

• Zijn optioneel: banden, een vervangwagen en brandstof.

 

Iets voor u?

De verhuur op lange termijn is zowel iets voor grote ondernemingen en kmo's als voor zelfstandigen en de vrije beroepen. Het is een uitstekende formule voor ondernemingen die de gebruikskost van hun voertuig willen optimaliseren met een volledige dienstengarantie.


Let op, geld lenen kost ook geld.