Financiering voor particulieren

ALLES WETEN OVER KREDIETVERZEKERINGEN


Om ervoor te zorgen dat de aankoop en bescherming van uw voertuig altijd iets aangenaams blijft, heeft RCI Finance & Services specifiek voor financiering en een antal diensten ontwikkeld. Uw investering is daardoor beschermd en u hoeft zich geen zorgen meer te maken. Richt u tot uw concessiehouder als u er gebruik van wenst te maken en tekener op in bij de ondertekening van uw financieringsaanvraag.

CREDIT PROTECTION

De verzekering Credit Protection is een schuldsaldoverzekering. Voor slechts 4% van de maandaflossing van uw EASYfin Classic-financiering of 6% van uw EASYfin Planning-financiering beschermt ze uzelf en uw rechthebbenden bij:

• Overlijden: het saldo van uw EASYfin-financiering wordt in één keer vereffend.

• Tijdelijke arbeidsongeschiktheid of blijvende volledige invaliditeit: de maandelijkse aflossingen van de financiering worden voor u betaald.

 

Rekenvoorbeeld:

Meneer P. heeft een Mégane Coupé Dynamique gekocht. Hij betaalt maandelijks € 273 voor zijn EASYfin Classic-krediet. Hij heeft Credit Protection genomen. De Credit Protection-verzekering kost hem € 10,92 per maand. In totaal lost hij dus € 283,92 af.

 

Hoe kunt u ervan genieten?

Aarzel niet om deze verzekering* te vragen zodra u uw financieringscontract hebt ondertekend. Ze wordt mee opgenomen in uw maandbedrag.

* Als u jonger bent dan 70 op het ogenblik dat u intekent.

 

GOED OM TE WETEN

Onze lenersverzekeringen zijn gekoppeld aan onze financieringen.

> Bekijk onze financieringsproducten

 EXTRA PROTECTION

De Extra Protection beschermt u zelfs in geval van total loss of diefstal van uw wagen. Afhankelijk van het jaar van het schadegeval, kunt u tot 25% van het geleende kapitaal terugbetaald krijgen.

- 1ste jaar van de financiering: 10% van het geleende bedrag

- 2de jaar van de financiering: 15% van het geleende bedrag

- 3de jaar van de financiering: 20% van het geleende bedrag

- Van het 4de tot het 6de jaar van de financiering : 25% van het geleende bedrag

 

De Extra Protection kost slechts 2,5% van de maandaflossing van uw EASYfin Classic financiering en 3,75% als u kiest voor een EASYfin Planning financiering.

 

Voorbeeld van prijs:

Dhr. P koopt een Mégane. De maandaflossing van zijn EASYfin Classic krediet met de verzekering bedraagt 280€. Voor slechts 7€ per maand, is hij beschermd in geval van schade.

 

Hoe kunt u ervan genieten?

Aarzel niet om deze verzekering te vragen zodra u uw financieringscontract hebt ondertekend. Ze wordt mee opgenomen in uw maandbedrag.

 

GOED OM TE WETEN

Nos assurances emprunteurs sont liés à nos offres de financements.

> Bekijk onze financieringsproducten

 

 

Let op, geld lenen kost ook geld