Financiering voor particulieren

EENVOUDIGE, GEMAKKELIJKE EN EFFICIËNTE FINANCIERINGEN.

Dacia biedt u via haar financiële dochteronderneming financieringsmogelijkheden aan om in alle eenvoud uw wagen aan te kopen. 

Uw verdeler zal u raadplegen over uw nieuwe wagen, alsook over de financieringsmogelijkheden en de diensten die het best aangepast zijn aan uw situatie en uw noden. We doen er alles voor om te behoren tot de meest competitieven in de bank – en automobielsector om u aldus het beste aanbod te kunnen doen. 

Sinds 1932 heeft Renault groep een financiële dochteronderneming in België, zoveel ervaring die ons vandaag toestaat het best aan de verwachtingen van onze klanten tegemoet te komen.


FINANCIERING MET VERHOOGDE LAATSTE MAANDAFLOSSING: EEN AANGEPASTE OPLOSSING OM UW FINANCIEN IN EVENWICHT TE HOUDEN

Met EASYfin Planning, een financiering met verhoogde laatste maandaflossing, betaalt u een maandelijks bedrag dat overeenstemt met het gebruik dat u van uw wagen maakt, en rijdt u altijd rond met een recente wagen. U houdt uw budget perfect onder controle dankzij lagere, vaste maandaflossingen en een laatste verhoogde aflossing.

Aan het einde van uw financiering krijgt u de keuze uit twee mogelijkheden:


1. U WILT EEN ANDERE WAGEN?

Uw concessiehouder regelt alles! Laat uw wagen overnemen, betaal het laatste verhoogde maandbedrag van uw financieringscontract en bestel een nieuwe wagen naar keuze.

 

2. U WENST UW WAGEN TE HOUDEN?

Dat is echt kinderspel! Betaal het laatste maandbedrag onmiddellijk of laat het herfinancieren.

 

De pluspunten

• Dankzij de lage maandbedragen kunt u een wagen kiezen met meer opties.

• U rijdt steeds met een recente wagen.


Let op, geld lenen kost ook geld.